Kayıtlar

Temmuz 26, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu - Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Resim
Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Yeni gelen bölümlerimiz ile birlikte Koyulhisar MYO 7 bölüm olarak eğitimine 2009 - 2010 Dönemi nde devam edecektir. Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri ile birlikte 10 olup Eğitimine devam edecektir. 2009 - 2010 Döneminde Tüm Öğrencilere Başarılar Dilerim. Kaynak : koyulhisar

SU ÜRÜNLERİ - Koyulhisar

SU ÜRÜNLERİ Amaç: Günümüzde, dünya balıkçılık kaynakları üretimi 100 milyon tonun üzerindedir. Yapılan son çalışmalar, bu miktarın aşılmasının mevcut stoklar ile mümkün olmadığını göstermektedir. Balıkçılıkta ileri ülkeler, gelişmiş teknolojiye sahip gemileri ile alternatif av sahalarını yaratmak için açık denizlere yönelirken; diğer taraftan çevreye duyarlı "ekolojik balıkçılık" yöntemleri geliştirme yolunda önemli adımlar atmaktadırlar. Türkiye'yi çevreleyen farklı karakterlere sahip dört ayrı deniz, balık türleri açısından büyük zenginlik sağlamaktadır. Karadeniz'de 165, Marmara'da 200, Ege Denizi'nde 300 ve Akdeniz'de 500 dolayında balık türü bulunduğu ifade edilmesine rağmen, bu türlerin bir çoğu yok olma noktasına gelmiştir. Ülkemiz coğrafik konumu ve uygun iklim kuşağıyla deniz ve iç sularda hemen her çeşit su ürünü üretme veya yetiştirme imkanına sahip olmasına rağmen uzun yıllar bu konuya önem verilmemiş, dolayısıyla düşük tüketim günümüze dek s...

AĞIRLAMA HİZMETLERİ - Koyulhisar MYO

AĞIRLAMA HİZMETLERİ PROGRAMIN AMAÇLARI Turizm sektörünün ve öğrencilerimizin beklentileri doğrultusunda en yüksek standartta eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktır. Turizm sektörü, ulaşım, konaklama, eğlence, spor disiplinlerini içine alan ve gelişmekte olan ülkelerde en hızlı büyüyen sektörlerden biridir. Bu sektör ve hizmet endüstrisi döviz gelirinin, yeni iş sahalarının ve ekonomik büyümenin temel kaynağıdır. Okulumuzun önlisans programları turizm alanında projeleri üretecek ve pratiğe geçirecek lider ve ara eleman yetiştirmekte ve onları turizmin temel taşları olabilecek düzeye çıkarmayı amaçlamaktadır. PROGRAMDAN MEZUN OLACAKLARIN NERELERDE İSTİHDAM EDİLEBİLECEKLERİ  HAKKINDAKİ  BİLGİLERİ   -Konaklama işletmelerinde; Otel Müdürü, Önbüro Müdürü, Yiyecek-İçecek Müdürü, Bar Yöneticisi, Restoran Şefi, Garson, Resepsiyon Şefi, Resepsiyonist, Kat Hizmetleri Yöneticisi, Kat Şefi gibi otel işletmelerinin sağladığı değişik mevkilerde çalışma imkanı. ...